A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

І кожен фініш – це по суті старт

Дата: 11.04.2019 09:39
Кількість переглядів: 369

Фото без опису   6 квітня 2019 року в м. Чернівці відбувся гала-концерт та нагородження переможців V Всеукраїнського фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості імені Марії Фішер-Слиж «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці, куди була запрошена і учениця опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім.В.І.Вернадського  Шишацької селищної ради Полтавської області» Сердюк Марія. У семи номінаціях разом із Марією змагалося більше сотні конкурсантів - лауреатів першої премії. Цей конкурс обєднав талановиту молодь від чотирьох до двадцяти років не тільки з України, а й з-за кордону (Молдова, Італія, Норвегія, Росія). 10-річна конкурсантка  з невеликого містечка захищала честь не тільки свого закладу, Шишаччини, а й усієї України.

Фото без описуТа коли останні рядки вірша «Співець» були продекламовані юним  обдаруванням, зал зірвався оплесками та криками «Браво». Маленькій дівчинці за допомогою  поетичного  слова  вдалося передати  всю красу вранішньої природи та оптимістичне світобачення. Вона стала переможцем конкурсу у номінації «декламація», отримала диплом І ступеня, памятний кубок та спеціальні призи від громадських діячів та меценатів. Це вже друга її перемога у фестивалі. Вперше вона виступала у 2017 році з поезією «Конвалія» та у фіналі  здобула  І премію.

Фото без опису   Як не погодитися зі словами Сократа, який говорив про те, що у кожній людині сховане сонце, тільки потрібно дати можливість йому світити. Учні та учителі  опорного закладу щиро радіють за Машу та пишаються юною артисткою. Тож  від щирого серця зичимо їй, щоб мрії та задуми були такими ж успішними, як і  перемога у конкурсі! Творчих злетів!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь