A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шишачани святкували ювілей Гоголя у колі юних театралів та гумористів

Дата: 02.04.2019 16:28
Кількість переглядів: 703

Фото без опису   Цьогорічне перше квітня добре запам'ятається нашим краянам. По-перше, як емоційно й пристрасно вони обговорювали результати першого туру президентських виборів. По-друге, як незабутньо відзначали 210-ту річницю з дня народження славетного земляка – філософа й гумориста, драматурга і життєлюба Миколи Васильовича Гоголя.

   З цієї нагоди у Гоголевому відбулися велелюдні урочистості з численними поважними гостями, що завітали на батьківщину письменника з різних куточків України та з-за кордону. Пам'ять талановитого сина української землі вшанували відкриттям культурно-мистецького центру на місці колишнього сільського будинку культури. Першими на сцені оновленого закладу виступили артисти Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Миколи Васильовича Гоголя, Полтавського академічного обласного театру ляльок і Полтавської обласної філармонії.

   Театралізоване дійство обласних артистів, гостинність гоголівських героїв у виконанні працівників Національного музею-заповідника Микола Васильовича Гоголя справила на відвідувачів заходу неймовірне враження.

Фото без опису   Однак ті, кого не було серед цих відвідувачів, теж мали нагоду зарядитися щиро полтавським гумором під час святкового концерту "Смійтеся на здоров'я" за участю аматорів сцени Шишацького селищного будинку культури та учнів Шишацького обласного наукового ліцею-інтернату.

   Напередодні концерту до пам'ятника нашому всесвітньо відомому землякові лягли букети квітів від вдячної громадськості.

   А потім шишачани тепло і щиро вітали на сцені селищного будинку культури талановитих нащадків Гоголя – ліцеїстів, театральний колектив "Сузір'я" та команду клубу веселих і кмітливих "Бонжур". Глядачі не шкодували оплесків для юних акторів, що приємно здивували уривком з вистави Михайла Старицького "За двома зайцями", та не на жарт серйозних дотепників, що розважили публіку розкутим і розумним гумором.

   Без сумніву, Микола Гоголь теж аплодував…

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь