ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

До Всесвітнього дня води

Дата: 25.03.2019 14:44
Кількість переглядів: 545

Фото без опису   Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води. Вода – найголовніша, найважливіша рідина на Землі і відіграє надзвичайно важливу роль у природі. З метою підвищення рівня обізнаності про значення і важливість води для продовження життя на Землі в опорному закладі «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського» відбувся захід «Вода – основа життя».  

   Про головні річкові басейни України розповів учням учитель географії С.М. Одинченко. Учитель біології В.Я. Самсоненко наголосив на тому, що сьогодні мільярди людей, як і раніше, не мають доступу до безпечної води, і їхні домашні господарства, школи, підприємства, фермерські господарства та фабрики ведуть боротьбу за виживання і процвітання.

  Доповідь, з якою виступила Чорнобай Вікторія, учениця 6-Б класу, була присвячена важливості зменшення забруднень навколишнього середовища та економному використанню водних ресурсів.

  Дьяченко Анастасія та Троневська Анжела, учениці 6-А класу, підготували презентацію школярам про водні ресурси України та їх забруднення фосфатами і пластиковими відходами. Під час заходу присутнім було запропоновано перегляд відеоролика про водну кризу у світі.

   Учні зацікавились  проблемою унікальності води для живої та неживої природи, необхідності шанобливого ставлення до неї. Також  брали активну участь в обговоренні проблемних питань. Жвава дискусія відбулася на тему: «А що кожен з нас має зробити для збереження та відтворення водних ресурсів».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь