A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Семінар–практикум для вчителів початкових класів

Дата: 20.03.2019 14:43
Кількість переглядів: 717

   13 березня на базі опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І.Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» відбувся семінар–практикум для вчителів початкових класів «Формування конкурентоспроможної особистості шляхом впровадження інноваційних навчально-виховних технологій».

   Учасники семінару познайомилися з досвідом роботи педагогів закладу та переглянули ряд заходів щодо впровадження інноваційних форм роботи.

   Тетяна Петрівна ЧФото без описуеботарьова, вчитель початкових класів опорного закладу, представила увазі учасників ранкову зустріч у 1-Б класі за темою «Весна прийшла», поділилася досвідом та познайомила присутніх з освітнім середовищем класу, розповіла про досягнення першокласників Нової української школи.

   Валентина Панасівна Бондаренко, вчитель початкових класів опорного закладу, підготувала фрагмент уроку «Я досліджую світ» у 1-А класі  з теми  «Звірі навесні» та поділилась досвідом  роботи з використання інтерактивної дошки на уроках у першому класі Нової української школи.

Фото без опису   Учасники семінару-практикуму переглянули фрагмент уроку інформатики у 2-А класі з теми  «Весна. Зображення за уявою», який підготувала Олена Андріївна Соловей, вчитель початкових класів опорного закладу. Присутні спостерігали за тим, як другокласники, використовуючи комп'ютерні програми, будували притулок для бездомних тварин.

Фото без опису

   Ольга Петрівна Волик, вчитель початкових класів опорного закладу, узагальнила інформацію щодо впровадження у закладі інноваційних технологій, а присутні обмінялися своїми думками та враженнями.

   На завершення роботи, Світлана Петрівна Горбонос, практичний психолог опорного закладу, провела для присутніх міні-тренінг   «Професія педагога – професія творча».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь