A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Велика Бузова

Дата: 25.02.2019 13:06
Кількість переглядів: 721

Фото без опису   Сумно виглядає сільський будинок культури і у Великій Бузові, хоча користується попитом місцевих жителів – аматорів сцени та їхніх прихильників. Цей заклад перебуває на балансі агроформування.

   Дорогою від приміщення старостинського округу, де гостей зустріла староста Катерина Цьова, й до навчально-виховного комплексу депутати зафіксували чергову напівруїну – двоповерхову будівлю колишнього дитячого садочка – простору й неосяжну не тільки вгору, але й вшир.

   Рішення про переведення дитсадка до школи прийняли тоді, коли дітлахів у ньому залишилося близько десятка. Але нині, на щастя, у дошкільному відділі навчально-виховного комплексу діють аж дві групи для 29 вихованців. Ними опікуються семеро наставників.

   У самій школі навчаються 107 представників юного покоління Великої Бузови та навколишніх сіл. Працюють 20 педагогів та дев'ятеро осіб технічного персоналу. Якщо у деяких селах нашої громади ще тільки тривають дискусії щодо об'єднання школи й дитсадка, то тут НВК функціонує вже понад півтора десятка років.

   Керівник навчально-виховного комплексу, депутат Шишацької селищної ради Ольга Попович продемонструвала гостям учбові приміщення, поділилася успіхами та проблемами закладу.

   Повертаючись із завершального об'їзду, депутати побували у Хвощанському сільському клубі та місцевому дитсадочку. Дошкільний навчальний заклад відвідують 36 дітей в основному з Хвощового, Товстого, Чернишівки, серед них – одинадцять шишачан. Діють дві групи, працюють одинадцять осіб. Останнє оновлення закладу відбулося за сприяння депутата Олексія Хомлюка. Кошти його депутатського фодну спрямовано на придбання меблів та обладнання для харчоблоку. Але потреб у дитсадка ще чимало.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь