A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Сагайдак

Дата: 25.02.2019 12:44
Кількість переглядів: 571

Фото без опису   Сагайдацький навчально-виховний комплекс першим зустрів депутатську делегацію. Як повідомив його керівник, депутат нашої громади Михайло Степаненко, нині у школі навчаються 152 учні, працюють 23 педагоги та сім представників обслуговуючого персоналу;  дошкільний відділок на дві групи відвідують 29 дітей, про яких турбуються восьмеро дорослих. Старша група дитсадка розташована безпосередньо у приміщенні загальноосвітнього закладу, а молодші дошкільнята мешкають окремо – в невеличкій будівлі колишньої дільничної лікарні.

   Цікавий факт: останній рік, коли Сагайдацька школа була заповнена учнями на повну проектну потужність, - 2000-й. Саме тоді першого вересня двері закладу відчинилися для 240 школярів. З того часу усі школи здали свої позиції щодо наповнюваності учнями. Але попри все Сагайдацька входить у трійку лідерів щодо кількості дітей, поступаючись Шишакам та Воскобійникам.

   Михайло Володимирович провів екскурсію рідним закладом (який наступного року відзначатиме 30-річний ювілей); депутати оглянули класні кімнати, актовий і спортивний зали, майстерню.

   Староста Лідія Карпенко запросила гостей до нещодавно оновленого закладу первинної медицини, адмінприміщення старостинського округу, де постійно проводяться заняття Університету третього віку, різні урочисті події.

   Насамкінець депутати оглянули непривабливу, хоча й живу будівлю місцевого осередку культури. Як і в багатьох інших селах, він тримається на ентузіазмі аматорів художньої самодіяльності, активних та енергійних жителях громади. Діють тут і сільська бібліотека та музейний куточок, що розповідає про історію сагайдацького краю у різні епохи.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь