A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Жоржівка

Дата: 25.02.2019 12:25
Кількість переглядів: 631

Фото без опису   Екскурсія Жоржівкою розпочалася з найголовнішого освітньо-культурного осередку в селі – з місцевої одинадцятирічки. У ній здобувають знання 82 учні, працюють 22 вчителі та вісім представників техперсоналу. Директор закладу Сергій Цьова провів депутатів приміщенням школи, продемонстрував оновлений актовий зал, що у буденні дні використовується як їдальня. З цікавістю гості оглянули нещодавно презентований громадськості музей воїнів АТО.

   У Жоржівському дошкільному навчальному закладі (на фото) виховуються 14 дітлахів, турбуються про них дев’ятеро працівників. Частина дошкільного приміщення законсервована.

   Оглянули депутати і місцевий будинок культури, хоча він не перебуває на балансі відділу культури громади. Це один з найпомпезніших  у минулому і найсумніших у сучасному житті сільських закладів мистецтва. Має чи не найбільший глядацький зал, оркестрову яму (!) і практично професійну сцену. Колись на ній виступала Раїса Кириченко…

   Депутат-жоржівчанин Сергій Вітценко неодноразово висловлював думку про те, аби залучити спонсорів чи розробити відповідний інвестиційний проект з метою переобладнання цієї споруди під  спорткомплекс, зокрема для проведення масштабних футбольних поєдинків у зимовий період. Мрія патріота рідного краю потребує не тільки серйозного капіталовкладення, але й організаторсько-професійної підтримки однодумців. І чим ширше буде їхнє коло, тим реальнішою стане мрія. 

   Нині заклад перебуває у жахливому стані, хоча на другому поверсі розташована сільська бібліотека, а на першому, у колишній залі для реєстрації шлюбів, триває підготовка до чергового – Восьмиберезневого - свята.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь