ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Воскобійники

Дата: 25.02.2019 11:59
Кількість переглядів: 560

Фото без опису   Тему майбутнього величезних будинків культури депутати продовжили у Воскобійниках. Там староста Василь Рудь продемонстрував воскобійницький варіант виходу із ситуації: котел під альтернативне паливо, який передало місцеве господарство, облаштували зі спеціальними пристроями замість стандартних систем опалення. Відтак приміщення можна нагріти за кілька годин до початку заходів і при цьому економно витрачати продукт тепла.

   Поряд із сільським осередком культури розташований освітній – Воскобійницька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів спортивного напрямку. Нині тут навчаються 166 дітей (30 з них – мешканці іншого району), під керівництвом Валентини Лубенець працюють 35 осіб загалом – і педагогічний, і технічний персонал.

   У модернізацію приміщення у різні роки вкладено чимало коштів – насамперед сільськогосподарського товариства «Воскобійники», яке опікується закладом, державного та місцевого бюджетів, а також, як і по інших школах, - фізичних зусиль та душі власне педагогічно-технічного колективу. Але найбільше радує око не сучасний фасад, не суперспортзал чи інші життєво необхідні для повноцінного функціонування закладу речі. Найбільше втішають заповнені учнями класи. Це і є, власне, найголовніша перспектива школи.

   Не таким сучасним, як загальноосвітній заклад, виглядає дитячий садок, що збудований 1965 року. Але він так само заповнений: тут одинадцять працівників на чолі зі Світланою Лубенець виховують 36 дошкільнят. Цього року у дитсадку за депутатські кошти замінено частину вікон, але це, звичайно, не вирішує усіх проблем закладу.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь