A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Ковердина Балка

Дата: 25.02.2019 11:03
Кількість переглядів: 929

   Розповідаючи про Ковердину Балку, варто почати з того, що вразило депутатів найбільше. Не  повірите: будинок культури! Величезне двоповерхове приміщення введене в експлуатацію наприкінці 90-х років. Тож, у порівнянні з іншими закладами, практично нове. Так воно у принципі й виглядає. Тим паче, що не опалюється лише кілька останніх років: з того часу, як другий поверх будівлі залишив адмінперсонал місцевого агроформування. 

   Якщо на тих спорудах, що вже стоять без вікон і дверей, ставити хрест можна з більш-менш спокійною душею, то на такому, як у Ковердах, рука не піднімається. Це практично триповерхове приміщення, оскільки підвал виглядає як перший поверх – просторий і добротний, тільки без вікон.

   На момент депутатського огляду у будинку культури тривала репетиція – підготовка до жіночого свята. Як будуть надалі відбуватися і репетиції, і концерти в неопалюваному приміщенні – невідомо. Вихід, на думку старости Івана Антоня, – у продуманій альтернативній системі обігріву, яка, на відміну від газової, могла б функціонувати лише за необхідності.

   Як і в більшості інших населених пунктів громади, бібліотека працює для фанатів читання у холодному старому приміщенні – поштовому відділенні, яке на зиму перебралося у тепліше місце.

   Фельдшерсько-акушерський пункт Ковердиної Балки – один з небагатьох, що нагадує колишні заклади сільської медицини. Його капремонти ще не торкнулися.

   Місцева школа-дев’ятирічка – також філія Шишацького опорного закладу освіти. У філії навчаються 62 учні, працює 21 представник шкільного колективу на чолі з директором Валентиною Брехунцовою. Тут же розташований і дитячий садочок, який наповнюють змістом 12 дошкільнят і де працюють чотири людини. А колишнє приміщення дитсадка залишається вакантним.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь