ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Депутатські об'їзди: Покровське

Дата: 25.02.2019 10:44
Кількість переглядів: 1325

Фото без опису   Покровська початкова школа розташована у приміщенні колишньої адмінбудівлі місцевого агроформування. Передаючи її дітям багато років тому, керівники «Агроекології» подбали, аби тут було охайно і затишно. Тож нині 11 школяриків під пильним наглядом шести дорослих перебувають практично в домашніх умовах. Єдине, чого вони позбавлені, як і баранівські учні, - це спортивного залу.

   Директор закладу Світлана Шрамко – депутат нашої громади. Тож не дивно, що частину свого депутатського фонду вона спрямувала на рідну школу, частину – в дитячий садочок, решту – на сільський будинок культури.

У дошкільному навчальному закладі також відчувається надійне крило «Агроекології». Під його прихистком дев’ятеро дитсадчат зростають у гарних умовах. Про збереження цих умов та, головне, самих дітей дбає колектив з шести осіб під керівництвом Оксани Іванюти.

   У сільському будинку культури триває капітальне оновлення. Основну частину робіт виконано. Зал практично готовий прийняти глядача. Але ще належить придбати одяг сцени, стільці тощо. В іншій частині клубу – ще дві просторі кімнати, які планують відремонтувати під спортивний зал та бібліотеку, яка, власне, тут і розташована.

   Оглянули депутати і покровську «рукавичку» - приміщення старостату, де працюють відразу кілька колективів: адмінресурс громади на чолі з Галиною Клочко; медичний персонал місцевого ФАПу; поштарка (на період опалювального сезону) та бібліотекар.

Прес-служба Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь