A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З гордістю за свою державу

Дата: 25.01.2019 11:11
Кількість переглядів: 639

   З нагоди 100-річчя Соборності України у багатьох закладах освіти та культури нашої громади відбулися різноманітні тематичні заходи.

   Зокрема старшокласники та вчителі Сагайдацького навчально-виховного комплексу підготували  патріотичну програму «Україно, соборна державо, сонценосна колиско моя». Учасники команди «Реформатори» Еліна Чепіжна, Максим Незямов, Анна Вашпанов, Максим Кутовий презентували присутнім основні етапи боротьби за соборність України та відеоцикл подій того часу. Члени прес-центру випустили тематичну газету.

   Коментуючи значення важливої віхи в історії держави, вчитель Катерина Миколаївна Копиця зазначила, що День Соборності України об'єднує всіх громадян, незалежно від їх віросповідання, національності, соціального статусу та  інших  відмінностей у єдине суспільство, в одну велику родину. Учні та вчителі провели патріотичний флеш-моб.

   У Гоголівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені М.В. Гоголя проведені виховні години «Україна – єдина соборна держава» та загальношкільний захід під гаслом «Україна – разом і назавжди».

   Державне свято День Соборності України учні школи відзначили урочисто і патріотично. Під час свята діти згадали важливий момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу та нинішню боротьбу проти російської агресії, як віхи єдиного процесу боротьби за незалежність України. На захід до учнів завітала сільський бібліотекар Ольга Харь. Вона принесла на свято книги про Україну. Діти з цікавістю оглянули їх та із захопленням слухали розповідь Ольги Іванівни.

   Кульмінацією святкування стало проведення флеш-мобу «Живий ланцюг єднання». Учні  школи створили символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

Відділ освіти Шишацької селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь