A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

«Ясочка» поділилася досвідом, як виховувати малят з користю для їхнього здоров’я

Дата: 24.01.2019 15:53
Кількість переглядів: 756

Фото без опису   У закладі дошкільної освіти «Ясочка» за участі вихователів Шишацької селищної ради відбулося засідання школи зразкового педагогічного досвіду щодо впровадження оздоровчих технологій у дошкільній освіті.

   Свій досвід представила вихователь вищої категорії Лариса Шовкопляс. Під час заняття «Подорож мурашки» педагог показала, як у цікавій, ігровій формі можна впроваджувати оздоровчі технології: пальчикова вправа «Розплети павутиння», дихальна гімнастика «Метелик літає», рухлива гра «Знайди свій будиночок», дидактична гра «Спробуй на смак», вправа для очей «Впіймай комара».

   Педагог Лариса Шовкопляс провела заняття на сучасному рівні, використовуючи інформаційно-комунікаційні технології. Діти мали можливість на екрані бачити великі ілюстрації комах, наприкінці заняття виготовили із природного матеріалу мурашник  та переглянули мультфільм про життя комах у природі.

   Такі заняття сприяють не тільки збереженню та зміцненню здоров’я, але й дають дошкільнятам знання про правила поведінки при зустрічі з різними комахами, про шкоду і користь комах, збагачують словниковий запас, систематизують уявлення дітей про різноманіття комах, сприяють розвитку спостережливості в природному середовищі та виховують дбайливе ставлення до природи.Фото без опису

   Лариса Шовкопляс звернула увагу слухачів на практичну роботу з дошкільниками з використання оздоровчої технології – кольоротерапію. Це вправи на релаксацію «Зелений ліс», «Зоряне дихання», графічні вправи «Хвилинки-кольоринки».

   Вихователі отримали методичні рекомендацї, як у повсякденному житті малят використовувати оздоровчі технології, що дають вихованцям велике задоволення, а головне – мають ефективний комплексний вплив на формування їхнього здоров’я. 

Відділ освіти Шишацької селишної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь