A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Що таке громада очима Карини Шупик, Іванни Бондаренко, Анастасії Безручко та Дарії Підгірної

Дата: 21.01.2019 15:13
Кількість переглядів: 843

   Саме ці школярки нашої об’єднаної територіальної громади взяли участь у конкурсі, що наприкінці минулого року проводила Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування.

   «Самоврядування очима дітей» - конкурс, що ставить за мету спонукати дітей до висловлювання власної думки через творчість; розширити їхні знання про органи місцевого самоврядування; залучити юне покоління до активної участі у житті своїх громад.

   Конкурс проводиться у трьох вікових категоріях. Загалом у ньому беруть участь школярі з 6 до 17 років. Журі оцінює оригінальність задуму, мистецький рівень, актуальність та повноту розкриття теми, старанність виконання.

   Цьогоріч у конкурсі змагалися 90 учасників. Зважаючи на те, що й кількість претендентів  на перемогу була чималенькою, і тема для висвітлення доволі не дитяча, дуже приємно, що серед переможців і наші школярки: дев’ятикласниця Шишацької школи Карина Шупик, учениця шостого класу Жоржівської школи Іванна Бондаренко, четвертокласниця з Пришиба Анастасія Безручко і найменша учасниця – Дарія Підгірна з третього класу Великобузівського навчально-виховного комплексу.

   Щиро вітаємо юних талантів та їхніх наставників і дякуємо за активну громадянську позицію!

   І хай бачення у кожної з мисткинь про те, що таке громада – різне, однак об’єднує дитячі роботи щирість і доброта. Їхні малюнки наче промовляють: щастя там, де ми…  Дівчатка намалювали і власне сьогодення (свою сільську школу, улюблений парк з ігровим майданчиком), і яскраві мрії-бажання, зокрема про фонтан посеред найкращого куточка на Землі – рідних Шишаків… Перемога у конкурсі - не перший і, безперечно, не останній творчий здобуток у житті кожної з них. Але для нас - це особлива нагода побачити рідну громаду найчеснішими у світі дитячими очима.

Прес-служба Шишацької селищної ради.

Фото Полтавської обласної асоціації органів місцевого самоврядування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь