A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Вгору і вниз нечищеними східцями: хто кому і за що винен?

Дата: 16.01.2019 09:12
Кількість переглядів: 998

Фото без описуФото без опису

   Фото без описуФото без описуЦю фоторемарку ми зробили на прохання депутата селищної ради від Покровського старостинського округу Світлани Шрамко.  І не тільки Світлану Іванівну, м’яко кажучи, дивують «зручності» східців, що ведуть до офісів банків, приватних магазинів та інших структур у центрі селища. Напередодні цьому факту обурювався її колега Олексій Хомлюк.

   Не будемо виправдовувати й комунальну службу селищної ради, яка теж у зимовому благоустрої не допрацьовує. І, можливо, цим пояснюється інертна поведінка юридичних та фізичних осіб, чиї двері відчиняються прямісінько на центральні тротуари селища. Можливо, вони вважають, що комунальники повинні їм відробляти за сплачені податки?

   Але Правила благоустрою Шишацької об’єднаної територіальної громади, що ґрунтуються на відповідному законодавстві України, передбачають: приватна особа чи юридична організація будь-якої форми власності – усі однаково зобов’язані утримувати прилеглу територію в належному стані.

   Тому не комунальники винні банкам, магазинам, аптекам і приватним підприємцям, а вони заборгували у першу чергу своїм клієнтам, котрим не вельми зручно підніматися до їхніх апартаментів нечищеними східцями.

   «Подумайте про людей!» - скільки разів чуємо цю фразу на адресу влади, комунальної служби. Подумати про людей варто усім. Адже у торгові точки різного ґатунку населення вкладає набагато більше грошей, ніж власне у громаду.

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь