A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

І снігові замети не страшні, якщо добрі люди поруч

Дата: 13.01.2019 16:23
Кількість переглядів: 668

Фото без опису   25 грудня зимова хуртовина з мокрим снігом та сильним вітром застали нас у дорозі неподалік села Михайлики. Ми намагалися вибратися з біди самотужки, відкопували машину, штовхали її, щоб просунутися далі, але перемети на дорозі подекуди були такі, що майже сягали даху автомобіля. Невдовзі одяг повністю намокнув, ми почали мерзнути і втрачати сили.

   Надія на порятунок з’явилася, коли побачили пожежну машину, яка поволі наближалася до нас, розчищаючи сніг. Розчищати дорогу заважало те, що багато автомобілів, так як і наш, стояли майже впоперек дороги, намагаючись самотужки вибратися зі снігових заметів.

   Це була машина місцевої пожежної охорони Шишацької об’єднаної територіальної громади. Команда сильних і сміливих чоловіків, які добре знають свою роботу, вправно визволила нас зі снігового полону. Ми хотіли б поіменно назвати кожного з рятувальників і особисто подякувати їм, але, на жаль, не знаємо всіх імен. Серед них був Сергій Михайлович Гурин, який сказав: "Не переживайте, ми вас не залишимо. В Михайликах ви обігрієтеся, і все буде добре".  І незабаром ми переконалися, що це були не просто слова.

   У Михайликах привітні продавчині магазину "Кошик" дали номер телефону старости Михайла Михайлика, який "краще за всіх знає, де можна отримати притулок у селі". Дійсно, невдовзі ми отримали теплу кімнату  з ліжками і ковдрами, де змогли обігрітися і переночувати.

   На ранок заметіль вщухла, і ми продовжили подорож.

   Дорогі наші рятівники -  команда місцевої пожежної охорони, жителі Михайликів! Щиро дякуємо за вашу допомогу, гостинність і доброту. Якщо Україна має таких людей, як ви, то ми віримо у її майбутнє, не зважаючи ні на що!

З найкращими побажаннями,

подружжя Ігор САВЧЕНКО та Валентина КОРОЛЬ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь