A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З хорошими думками про минуле і гарними планами на майбутнє!

Дата: 22.12.2018 10:53
Кількість переглядів: 629

   Передноворічні дні традиційно сповнені якоїсь особливої метушні, напружених хвилювань і такої кількості турбот, яких, здавалося, не було протягом усього року. Треба все завершити, всюди встигнути, підсумувати-з'ясувати, обговорити-доробити…

   Не виняток і наша громада. Останні тижні року, що минає, – це не тільки його підсумок, але й фундамент майбутнього року. Засідання, комісії, сесії. Зустрічі, поїздки, переговори. Дискусії, компроміси, рішення. Так проводжаємо 2018-й і зустрічаємо 2019-й.

   У вирі робочих буднів на хвильку переводимо подих, коли наступає перше новорічне свято – день Святого Миколая. Зупиняємося, щоб зрозуміти: головне за поспіхом і турботами не пропустити щось важливе, щось головне. Подумати про добро, зробити добро. Пробачити і попросити пробачення. Подякувати року, що минув, людям, які були поруч. Зігріти у душі надію, що переживемо рік наступний і найдорожчі люди будуть в ньому поряд.

   З такими думками і сподіваннями на мир у рідній країні, здоров'я і щастя кожної родини 19 грудня засяяла на центральній площі Шишак новорічна ялинка. І пронизливий вітер, і цупкий морозець не завадили цьому дійству. Святий Миколай привітав усю шишацьку родину й побажав їй єдності у праці, краси у помислах і діях, радості від кожного дня, віри у кожному серці! 

   Зі святами, що, незважаючи на всі біди і проблеми, приходять і будуть приходити до наших осель, земляків привітав Шишацький селищний голова Олександр Тутка. Він побажав найперше дітям – отримати багато щирого захвату від улюблених новорічних канікул, провести їх у русі, яскравих подіях і за гарної морозної погоди.

   Отож зимова казка почалася… Від Миколая й до Василя (чи Водохреща) вона пануватиме, якщо ми впустимо її до власного серця.

   У ці дні новорічні красуні засяють вогнями добра у кожному селі нашого краю, у кожному будинку. Хай вони зберуть навколо себе всю родину, всю громаду – з хорошими думками про минуле і гарними планами на майбутнє.

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь