ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Дерева рубають – тріски летять?

Дата: 14.12.2018 14:47
Кількість переглядів: 732

Фото без опису   Дерева у Шишаках та населених пунктах об’єднаної територіальної громади вирубують-пиляють комунальники. А «тріски» летять з людських очей і вуст. Не всім подобається, що біля їхніх будинків чи закладів прибирають аварійні дерева. Мабуть, краще, аби ця деревина чи її гілля (особливо небезпечні в період зимових заметілей і відлиг) звалилися комусь на дах, огорожу, авто чи, не дай Боже, голову?..

   «Нашо його спилювати – воно нормальне!» - критикують особливо незадоволені громадяни. Цікаво, що воно «нормальне» - це експертна думка чи так, оцінка на око? І хто буде відповідати у разі прикрих чи трагічних випадків – місцева влада чи «народ ний експерт»?

   Комунальна служба випилює дерева після відповідного комісійного рішення й складання акта про їхній небезпечний стан. Є певні характеристики, за якими дерево визнають аварійним. Недосвідченій людині про це судити важко.

   Після акта дерево спилюють. Корисну частину з нього (якщо така є) комунальники використовують у благоустрої населених пунктів громади. Це столи, лавочки, огорожі тощо. Некондиційну деревину спрямовують на опалення приміщень комунального підприємства. Інколи до селищної ради звертаються одинокі жителі з проханням допомогти їм з дровами. Якщо це самотні люди, які дійсно потребують допомоги, зважаючи на свій вік чи стан здоров’я, то дрова їм надаються безкоштовно.    

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь