A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Поділилися досвідом математики та словесники

Дата: 10.12.2018 16:12
Кількість переглядів: 586

Фото без опису   НА БАЗІ опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» відбулося методичне об’єднання, учасниками якого стали учителі математики шкіл об’єднаної територіальної громади. Мета засідання - можливості використання інформаційно-комунікаційних технологій при вивченні математики. 

   Учасники методичного об’єднання відвідали урок алгебри і початків аналізу  у 10-Б класі за темою «Перетворення графіків тригонометричних функцій», учитель Т.О. Бухун; урок геометрії у 7-Б класі за темою «Трикутник і його елементи», учитель В.В. Левченко; майстер-класи від учителів Л.П. Бережної та В.М. Вітценко. Застосування комп’ютерної техніки робить уроки математики яскравими і насиченими. На уроках учні працюють активно, у них розвивається допитливість, зацікавленість. Комп’ютер дозволяє підсилити  мотивацію навчання, активізувати пізнавальну діяльність, створити умови для підвищення ефективності уроку.

   У КОВЕРДИНОБАЛКІВСЬКІЙ філії  І-ІІ ступенів опорного закладу «Шишацька спеціалізована школа ім. В.І.Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» відбулося чергове засідання творчої групи вчителів-словесників Шишацької ОТГ «Реалізація діяльнісного підходу у навчанні української мови та літератури».Фото без опису

   Керівник творчої групи Р.О. Ярова ознайомила присутніх з метою, завданнями творчої групи та звернула особливу увагу на особливості планування та проведення уроку за діяльнісним методом навчання, при якому дитина не отримує знання у готовому вигляді, а здобуває їх сама у процесі власної навчально-пізнавальної діяльності.

   Члени творчої групи переконані, що цей метод навчання є одним із провідних у сучасній  школі. Його застосування забезпечує можливості щодо вироблення в учнів необхідних пізнавальних вмінь, компетенцій саморозвитку та самовиховання.  

   Учителі-словесники Шишацької ОТГ поповнили свою скарбничку педагогічної майстерності шляхом відвідування уроку української мови у 7 класі з теми «Дієприкметник як особлива форма дієслова», який майстерно провела Валентина Петрівна Бурмака – учитель української мови та літератури.

   Особливу увагу учителів було зосереджено на посиленні практичної спрямованості навчання та впровадженні сучасних освітніх технологій у освітній процес, зокрема й використання можливостей інноваційних освітніх проектів.

Відділ освіти Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь