ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шашкісти нашої громади – срібні призери Кубка Черкащини

Дата: 30.11.2018 11:10
Кількість переглядів: 1066

Фото без опису   Нещодавно десятеро шашкістів (а це дві команди) з Шишацької об’єднаної територіальної громади побували з дружнім спортивним візитом в сусідній області. Уперше представники нашої ОТГ взяли участь саме в командних змаганнях. До цього вони відстоювали спортивну честь Шишаччини в особистих заліках – тобто кожен сам за себе. Доволі успішно виступали в обласних чемпіонатах. Але, звичайно, хотілося перевірити власні сили в інших умовах, позмагатися із суперниками за межами Полтавщини. Тому із задоволенням відповіли на запрошення черкащан взяти участь у спортивному протиборстві за Кубок міста Черкаси. Так склалося, що змагалися між собою представники двох областей – по кілька команд з різних куточків Полтавщини та Черкащини.

   У результаті наші шашкісти залишили позаду і команди Черкаської області, і своїх земляків-полтавчан. Поступилися з розривом у кілька очок лише переможцю турніру – збірній міста Черкаси.Фото без опису

   Крім грамот та медалей, спортсмени отримали корисний досвід участі в командних змаганнях, де діють особливі правила: обмеження у часі, що дається на кожну партію; більша кількість турів, ніж зазвичай (з суперником треба зіграти двічі); серйозна відповідальність, оскільки від кожного програного чи виграного очка, навіть пів очка, залежить доля всієї команди.

   А ще шишачани познайомилися з любителями шашкової гри з сусідньої області, запросили їх на матч-реванш у рідну громаду.

   У планах ентузіастів – організувати шашковий клуб у Шишаках. Щоб мати можливість частіше зустрічатися одне з одним за спортивною дошкою, тренуватися до участі у всеукраїнських турнірах, а головне – зацікавити розумною грою юні покоління шишачан.

Прес-служба Шишацької селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь