A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ЩОРОКУ У ТРЕТЮ НЕДІЛЮ ЛИСТОПАДА В УКРАЇНІ ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ВІДЗНАЧАЮТЬ ПРАЦІВНИКИ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. НА ШИШАЧЧИНІ ПІДСУМУВАЛИ РОБОТУ АГРАРІЇВ ТА ЗАВЕРШИЛИ ХЛІБОРОБСЬКИЙ РІК

Дата: 16.11.2018 15:43
Кількість переглядів: 1006

 

 Фото без опису    Професія хлібороба завжди була надважливою. Її обирають насправді сповнені любові до землі люди. Їх свято випадає, коли зазвичай закінчується повний цикл сільськогосподарських робіт. Це особливий день, який символізує вінець напруженої самовідданої праці, сповненої нескінченними клопотами і хвилюванням, радісними здобутками і прикрими втратами, недоспаними ночами й тривожними ранками. Свято аграріїв особливо шановане на Шишаччині. Адже сільськогосподарське виробництво – основа достатку наших жителів.

    В нашій державі вже стало доброю традицією у третю неділю листопада відзначати професійне свято працівників усіх галузей сільського господарства. З цієї нагоди 16 листопада відбулися урочисті заходи у Шишацькому селищному будинку культури.

    Селищний голова Олександр Тутка від Шишацької селищної ради, її депутатського корпусу звернувся до аграріїв зі словами привітань, подяки за сумлінну працю, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток рідного краю, побажань миру, здоров’я та достатку. Очільник громади наголосив, що Шишаччина – це аграрний край. Фото без описуУспішна робота сільськогосподарського сектору сприяє наповненню місцевого бюджету та примножує добробут жителів нашого краю. Олександр Іванович відмітив, що завдяки соціальному партнерству з агроформуваннями та фермерськими господарствами вирішуються важливі питання. Спільна робота націлена на зміцнення та розвиток таких важливих сфер, як освіта, культура, благоустрій тощо.

Фото без опису  Спільними почесними грамотами Шишацької селищної ради, районної ради, райдержадміністрації за добросовісну і плідну працю, високу професійну майстерність, вагомий внесок у збільшення виробництва сільськогосподарської продукції нагороджено кращих працівників сільського господарства Шишаччини.

   Продовжився захід святковим концертом. Свою творчість гостям подарували кращі представники аматорського мистецтва нашого краю.

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь