A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ОЛЕКСАНДР ТУТКА ПОБУВАВ НА РАДІ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ У КИЄВІ

Дата: 13.11.2018 13:00
Кількість переглядів: 852

Фото без опису   12 листопада вже втретє відбулася Рада регіонального розвитку, у якій взяв участь очільник Шишацької об’єднаної територіальної громади Олександр Тутка.

     Під час засідання розглядали низку різних питань. Зокрема стратегії розвитку України, ключові пріоритети та цілі державної економічної політики, інфраструктурні проекти, цифрову економіку, європейську ініціативу в створенні програми реформ для України. Презентували свої здобутки та напрацювання, за час впровадження реформи децентралізації, представники різних куточків країни, зокрема і Полтавського регіону.

   До основних завдань Ради належить сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів. Зокрема місцевих органів виконавчої влади з органами місцевого самоврядування щодо удосконалення державного будівництва, напрацювання новітніх підходів у сфері регіонального розвитку.

   Одним із важливих питань дня було обговорення економічної модернізації України: позиція бізнесу, інвестиційна привабливість країни, дерегуляція, план промислової модернізації країни, досвід успішних компаній, боротьба з корупцією та остаточна робота щодо завершення реформи децентралізації на місцях.

   Загалом, на Регіональній раді підбивали підсумки впровадження реформ, ініційованих Президентом України та урядом Гройсмана. Багато уваги приділили реформі децентралізації, адже за словами Президента України Петра Порошенка вона є однією із найуспішніших в Україні.

   До заходу долучились і голови об’єднаних територіальних громад, серед яких представники 46 ОТГ Полтавщини. Очільник Шишацької громади Олександр Тутка також висловив власну думку щодо просування реформи децентралізації у нашій країні. Селищний голова впевнений, що ми йдемо правильним шляхом. Попереду ще дуже багато роботи і це важливо для розвитку громади. Він зауважив, що ті, хто боїться об’єднуватись, втрачають багато привілеїв, зокрема бюджетні асигнування, які можна використати на розвиток громади.

   Також на засіданні обговорювали модернізацію амбулаторій, нову якість надання медичних послуг. Підтримку сільськогосподарських підприємств, укладення договорів оренди землі, антирейдерську політику та багато інших аспектів реалізації реформ у об’єднаних громадах.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь