A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ВОСКОБІЙНИЦЬКІ ШКОЛЯРІ САДЖАЮТЬ ЛІС

Дата: 31.10.2018 10:59
Кількість переглядів: 683

    Останні жовтневі дні радують нас теплом та кольоровим різнобарв’ям. Хочеться довше помилуватися красою природи рідного краю.

  Чудова нагода попрацювати і насолодитися лісовими краєвидами випала учням Воскобійницької загальноосвітньої школи. Незважаючи на те, що 29 жовтня - це перший день осінніх канікул, школярі відгукнулися на прохання лісівників і взяли участь у створенні лісових насаджень.

  Працівники Шишацького підрозділу державного підприємства «Миргородське лісове господарство» не вперше запрошують учнів Воскобійницької школи, які завжди відповідально ставляться до посадки нового лісу. Ще навесні вони посадили три гектари хвойних рослин. А восени поміж сосонок, що прийнялися, потрібно було підсадити  саджанці дубів. Для учнів 9 та 11 класів ця справа була звичною, адже вони постійно беруть участь у подібних акціях. Тому хлопці та дівчата впоралися зі своїм завданням. Це нагода долучитися до благородної справи - зробити вагоме й корисне для всього суспільства, для рідної землі. Старанно попрацювали в лісі Ольга та Марина Воскобійники, Анна Дахно, Тамара Нагорна, Олександр Савченко, Володимир Гаркуша, вперше спробував свої сили під час посадки лісу п’ятикласник Василь Лубенець.

    Трохи спільної праці – і позаду залишилися зелені пунктири нового ряду майбутніх лісових велетнів. І ось втомлені, але щасливі школярі з радістю поглядали на результати своєї праці, а лісівники гомоніли між собою про те, що діти, які садять ліс, будуть поважати природу.

   Працівники лісництва подбали і про те, щоб після роботи діти могли скуштувати солодощів та випити водички. А ті радісно посміхалися, тішились, що змогли звершити таку потрібну справу. Вони трудились на совість, щоб обов’язково всі саджанці прижились, а ще, щоб через роки чи десятиліття можна було прийти в цей ліс, помилуватися ним і з гордістю сказати: тут є і моє дерево.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь