A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Великобузівський навчально-виховний комплекс - єдиний в Україні оснащений професійною майстернею

Дата: 30.10.2018 08:47
Кількість переглядів: 599

Фото без опису   «Такою майстернею може похвалитися не кожна школа України. Скоріш за все, взагалі ніяка», - говорить Геннадій. «Ніхто не вірив у те, що мені вдасться достукатися та отримати інструменти європейської якості для своїх учнів, але у мене це вийшло дуже просто, завдяки підтримці Dnipro-M».

   24 жовтня Великобузівський навчально-виховний комплекс отримав сучасну майстерню трудового навчання. Обладнання стенду для інструментів проходило 23 жовтня, але офіційна презентація спільного проекту відбулася 24 числа, на обласному семінарі. Учні школи отримали нову сучасну майстерню з професійними ручними та електроінструментами. На презентації, школярі мали змогу протестувати інструмент та власноруч виготовити собі круті блокноти.

   У 11 класах Великобузівського навчально-виховного комплексу навчається 107 дітей з кількох населених пунктів. Проте питання оснащення кабінетів необхідним для практичних занять обладнанням залишається актуальним майже у кожній державній школі будь-якого регіону.

   Про необхідність допомоги ми дізналися від учителя трудового навчання НВК у Великій Бузовій, Геннадія Світличного. Саме він написав офіційного листа з пропозицією співпраці. Тішить те, що серед учителів знаходяться ті, що відносяться до викладацького процесу не байдуже, мають активну життєву позицію та турбуються про ефективність занять.

  Геннадій Іванович каже, що ідея звернутися до компанії з проханням облаштувати куточок практичних занять для своїх учнів, прийшла спонтанно. «У моїй майстерні висів календар цієї марки, привезений з будівельного магазину. Написав офіційного листа і надіслав на першу ж пошту, що знайшов на їх сайті». 

Фото без опису   Реалізація проекту – це втілення мрії не лише Генадія, а усіх учнів Великобузівського НВК. Хлопці та дівчата є постійними переможцями обласних олімпіад та конкурсів і створюють власноруч справжні шедеври столярного мистецтва. Старшокласники вправно тримають в руках інструмент, тому впевнені, що наш подарунок надихатиме і допомагатиме їм вдосконалювати навички.

   Бізнес та державна сфера, а найбільше – сфера освіти, повинні активно взаємодіяти, співпрацювати та допомагати один одному. Усі школярі, кожен хлопчик та дівчинка – це майбутні співробітники українських компаній. Даний проект – приклад активності з одного боку та відкритості з іншого, що став втіленням великої мрії маленьких українців.

 

За матеріалами сайту https://dnipro-m.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь