A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Великобузівський та Сагайдацький НВК приймали гостей з області

Дата: 26.10.2018 15:15
Кількість переглядів: 757

Фото без опису     24 жовтня 2018 року на базі двох НВК Шишацької селишної ради - Сагайдацького та Великобузівького - відбулося засідання обласної спеціальної дослідницької групи «ПРОЕКТУВАННЯ ЯК МЕТОД ПІЗНАННЯ В ОСВІТНІЙ ГАЛУЗІ «ТЕХНОЛОГІЇ» на тему «Формування технологічних компетентностей та конкурентоспроможної особистості в контексті Нової української школи». Цей захід пройшов за участі начальника відділу освіти Наталії Караваєвої, завідуючої методичним кабінетом Руслани Шарон, методиста Полтавського обласного інституту післядипломної освіти Валентини Чемшит, декана факультету технології та дизайну Полтавського національного педагогічного університету Валентини Титаренко, завідувача кафедри технології та дизайну Андрія Цини, вчителів з різних куточків області та Великобузівського і Сагайдацького навчально-виховних комплексів.

   Відбувся захист STEM-Art проекту «Об’ємна м’яка іграшка», який провела Світлана Ляшенко, вчитель Сагайдацького НВК. Проведений незвичайний урок з залученням мультимедійного обладнання та новітніх форм навчання. Учні продемонстрували, яким чином відбувався процес створення іграшки.

Фото без опису   Цікавий досвід отримали учасники засідання, ознайомившись із проектом Геннадія Світличного. Котрий втілено спільно з торговою маркою «Дніпро-М». Як поділився з нами вчитель – це початок у створенні сучасної шкільної майстерні у Великобузівському навчально-виховному комплексі.

     На засіданні були представлені нестандартні уроки, майстер класи, перегляд виставок, знайомство з навчальними закладами. Наші освітяни на високому рівні продемонстрували, які якості повинен поєднувати у собі сучасний вчитель в умовах Нової української школи. Особистим прикладом підтвердили те, що розвиваючись особисто, педагог дає більше можливостей і знань своїм учням.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь