A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників

Дата: 26.10.2018 13:29
Кількість переглядів: 662

Фото без опису  Уже понад сім десятиліть відділяють нас від того страшного дня, коли в кожну українську сім’ю надійшла зловісна звістка про початок великої кровопролитної війни. Безжальне колесо Другої світової прокотилося по українській землі, залишивши за собою розруху і безліч людських жертв.

  Справжній масштаб втрат неможливо оцінити. Та навіть всевладний час не в змозі стерти із нашої пам’яті згадку про ті страшні і величні події. Нам ніколи не забути цієї трагедії. Пам’ятаємо і воєнні дії на території нашої малої батьківщини, рідної нам Шишаччини. І зараз, у ці осінні дні, згадуємо події, які передували звільненню нашої України від ярма окупації.

  Сьогодні, 26 жовтня 2018 року в селищі Шишаки біля пам’ятника визволителям Шишаччини відбувся урочистий мітинг з нагоди 74-ї річниці визволення України від фашистських загарбників.

  В урочистостях взяли участь представники селищної та районної влади та громадськість селища.

Фото без опису  «З нагоди річниці визволення Шишаччини, Полтавщини та всієї України від нацистів відбулася передача Всеукраїнської Естафети Пам’яті, яку ми прийняли від сусідів із Зінькова. У вересні цього року на центральній площі селища з нагоди славного ювілею було проведено виставку-конкурс квіткових композицій під назвою «Будь благословенна, земле калинова», - наголосила ведуча заходу. - Сьогодні ми зібралися на цьому священному місці, щоб покласти квіти пам’яті на могили загиблих та уклонитися всім простим і скромним людям, хто відвоював ім’я України, ціною свого життя! Вічна їм пам'ять».

  Пам’ять воїнів, загиблих під час бойових операцій по визволенню України від фашистських загарбників, вшанували хвилиною мовчання. Після завершення мітингу відбулось покладання квітів.

Прес-служба селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь