A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Методичне об’єднання завідувачів закладів дошкільної освіти

Дата: 24.10.2018 08:53
Кількість переглядів: 847

Фото без опису  19 жовтня 2018 року на базі закладу дошкільної освіти «Журавка» с. Хвощове було проведено методичне об’єднання завідувачів на тему: «Завідувач малокомплектного закладу дошкільної освіти». Гостинно зустрічала керівників дошкільної освіти завідувач дитячого садка «Журавка» Тетяна Грицун.

   Методичне об’єднання розпочалося з оглядової екскурсії по закладу, слухачі ознайомилися з умовами життя і вихованням дошкільнят у різновікових групах. Також оглянули виставку «Осінні фантазії руками батьків». Тетяна Грицун звернула увагу на важливість управлінської компетентності керівника як важливий чинник результативної діяльності закладу в умовах сьогодення.

Фото без опису  Завідувач дитячого садка «Сонечко» с. Великий Перевіз Олена Гончаренко поділилася досвідом роботи завідувача малокомплектного дошкільного закладу.

  Слухачі мали можливість ознайомитися з організацією та проведенням спортивної розваги «Будьмо здорові», яку провели вихователі Оксана Хоролець, Ірина Цьова та музичний керівник Вікторія Клименко. Цей захід пройшов із залученням дітей старшого та молодшого дошкільного віку.

  Як підсумком роботи об’єднання стали надані методичні рекомендації методистом з дошкільної освіти Нелею Васильченко. Метою яких є організація освітнього процесу в закладах дошкільної освіти.

Фото без опису

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь