ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ПОСВЯТА У КОЗАЧАТА

Дата: 19.10.2018 10:13
Кількість переглядів: 4523

 Фото без опису   18 жовтня у опорному закладі "Шишацька спеціалізована школа імені В. І. Вернадського" відбулося свято «Посвята в козачата». Це дійсно велике свято для молодших школярів, адже тепер вони стали юними захисниками нашої країни та її майбутньою гордістю.

  На урочистий захід прийшли підтримати і привітати другокласників їх рідні, учні та вчителі школи. В ході свята малеча показала свої знання про життя козаків, їх побут, традиції, правила, улюблені заняття. Проте найурочистіший момент заходу — посвята в козачата. Під час якої прозвучали слова клятви з уст учнів. Вони присягнули на вірність Україні і своїй школі, вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею та пам’яттю звитяг козаків, школярі урочисто промовляли: «Клянусь». Другокласники пообіцяли гарно навчатися і поважати історію та традиції українського народу, розвиватися розумово, фізично, морально, щоб відповідати новому статусу козачат.

     Для всіх присутніх була підготовлена яскрава концертна програма, яка мала розважити не тільки гостей, але й винуватців свята — другокласників. На сцені кружляли у яскравих танцях, звучали пісні та вірші про Україну та козаків.

   Малеча запам’ятає цей день як особливий для них. Адже вони змогли відчути причетність до великої історії нашого народу, до потужності і міці славного українського козацтва. Такі заходи, безсумнівно, виховують у дітей почуття гідності, честі та любові до Батьківщини.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь