A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Моє село – моя колиска. День села у Хвощовому

Дата: 16.10.2018 14:18
Кількість переглядів: 1042

Фото без опису   - Зараз золота пора. Це час, коли вже зібрано врожаї, земля і трударі відпочивають від важкої праці.

    14 жовтня поєднує три свята. Перше – це Покрова Пресвятої Богородиці, друге – День українського козацтва, третє – День захисника України. Ці свята не випадково співпали, тому що кожне уособлює у собі образ сили, незламності нашого народу. Щоденна праця, відданість та любов до рідної землі заслуговують на глибоку повагу. Безперечно, успіхи села – це перш за все успіхи його жителів – працелюбних, добрих і чесних людей.

      Традиційно на Покрову відзначаємо  День села у Хвощовому, - такими словами селищний голова Олександр Тутка розпочав урочистості на святі села, - Воно єднає всіх жителів, пов’язує минуле, сьогодення та майбутнє. Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди.          Фото без опису

   Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомагають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції свого народу.

   Тож нехай же і надалі процвітає село, народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку. А ми, влада, будемо робити все від нас залежне, аби допомогти вам у цьому, - побажав присутнім Олександр Іванович.

   Уже котрий рік поспіль на свято Покрови усі жителі збираються на святкуванні. Кожен, хто побував на святі обов’язково повертається сюди наступного року.Фото без опису

   Цьогоріч 14 жовтня нагородило нас чудовою погодою. Тепло сонця і яскраві барви осені наче додавали урочистості і ошатності всьому навколо. І рукотворна краса виставки місцевих майстрів та малюнків вихованців дитячого садочка «Журавка» створювали затишну атмосферу.

  Організатори свята подбали про концерт сповна. Адже артисти місцевої самодіяльності представили чудові номери. Пісні сольного виконання і народного аматорського вокального ансамблю «Дівчата», запальні танці зразкового ансамблю танцю «Ритм» та гуморески припали до душі глядачам, які щоразу дарували гучні оплески. Також, справжнім подарунком для усіх присутніх став виступ вокально-інструментального ансамблю «Ритм» із Хомутця.

Фото без опису  На святі відзначили подарунками і квітами наймолодшого та найстаршого жителів, ювілярів, сімейні пари, кращих працівників та учасників АТО і козаків громадського формування з охорони громадського порядку "Воля". Нікого не оминули увагою.

  Святкування продовжилося до пізнього вечора. Кожен мав нагоду відпочити, насолодитися чудовим концертом, посмакувати смачною козацькою кашею, поспілкуватися один з одним. Приємні спогади надовго залишаться у серці та пам’яті жителів села.

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь