A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

З Днем захисника України!

Дата: 12.10.2018 14:35
Кількість переглядів: 524

Фото без опису   14 жовтня військовослужбовці та ветерани військової служби разом з усіма українським народом відзначають одне зі знакових свят – День захисника Вітчизни.

   Цього урочистого дня повертаємося пам’яттю до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язуємо мирним небом над головою.

    Це свято спільне і для сивочолих ветеранів, і для тих, хто нині знаходиться н бойовому посту, і для майбутніх захисників держави.

   Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи  та незалежності українського народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів.

   Нинішні військовослужбовці Збройних Сил та інших військових формувань є гідними наступниками попередніх поколінь захисників Вітчизни. Вони надійно стоять на захисті суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості держави, миру та спокою нашого народу.

   Цього святкового дня вітаємо всіх, хто у різні роки виконував священний обов’язок збройного захисника Батьківщини,брав участь у бойових діях та миротворчих місіях, виконуючи складні, пов’язані з ризиком для життя завдання, зміцнюючи авторитет нашої армії в очах українського народу та світової спільноти.

   Щирі вітання кожному, хто сьогодні несе нелегку військову службу, за вірність військовій присязі та патріотизм.

   Низький уклін нашим славним ветеранам за високий героїзм і мужність, які вони сповна віддавали задля щасливого майбутнього прийдешніх поколінь.

   Нехай патріотизм, сила духу та незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі додають нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань і трудових звершень. Миру, добра і процвітання нашій країні!

  Слава нашим захисникам! Слава Україні!

Шишацький селищний голова

Олександр Тутка,

виконавчий комітет та

депутати селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь