A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Правопросвітницький захід «Відкритий суд»

Дата: 10.10.2018 09:32
Кількість переглядів: 994

Фото без опису     За ініціативи начальника Шишацького бюро правової допомоги Вікторії Легейди та за підтримки судді Шишацького районного суду Полтавської області Наталії Вергун, 08 жовтня 2018 року у залі судових засідань відбувся правопросвітницький захід «Відкритий суд». У котрому взяли участь учні та вчителі Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, працівники Служби у справах дітей Шишацької районної державної адміністрації.

    Під час відкритого судового засідання розглядалася цивільна справа про встановлення місця проживання дитини та припинення стягнення аліментів, в якій сторонами, представниками та свідками були діти. Така участь, під час розгляду справи, дозволила учням на собі відчути всю важність судового процесу.

Фото без опису   Також було проведено конкурс «Вправний секретар», де бажаючі спробували сформувати справу, зробити її опис.

   По закінченню заходу всі учасники отримали грамоти та подарунки, а від судді особисто було кожному вручено Конституції України на згадку про захід.

   Враження в учнів були незвичайні, слід зазначити, що підростаючому поколінню, яке на даний час перебуває у пошуку майбутньої професії, такий захід, як ознайомлення з роботою суду, спілкування з суддею та працівниками апарату суду допоможе зробити правильний життєвий вибір і сформувати для себе об’єктивне ставлення до професії юриста, як такої та роботи судової системи, зокрема.

Фото без опису

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь