A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Урочисто проводжали юнаків осіннього призову до лав Збройних сил України

Дата: 03.10.2018 10:58
Кількість переглядів: 1498

Фото без опису    У селищному будинку культури відбулися урочисті проводи до лав Збройних сил України десятьох юнаків Шишацької громади. Через декілька днів одягнуть вони солдатську форму і стануть Захисниками Вітчизни. Для нашої громади стало традиційним це свято –  День призовника.

     Служба в армії – це школа мужності, хоробрості і стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя.

     Серед майбутніх солдатів: Володимир Вокареско з Шишак, Андрій Подурець з Великого Перевозу, Олександр Передрук з Баранівки, Антон Святина з Гоголевого, Сергій Герасимов та Віталій Карпенко з Воскобійників. З Ковердиної Балки на військову службу призвано четверо призовників: Владислав Бейгул, Андрій Тегза, Анатолій Штець, Артур Денисенко.

  Дана подія – завжди хвилююча і водночас урочиста мить: для призовників вона знаменується початком служби у Збройних силах України, а у батьків викликає почуття гордості та радості за своїх синів, за те, що виростили їх, і сьогодні сини стають на захист Батьківщини.

Фото без опису    З вітальними словами до майбутніх солдат виступили заступник селищного голови Олег Білик, військовий комісар Дмитро Папудько, заступник голови райдержадміністрації Юрій Онацько, керуюча справами районної ради Наталія Тарадай. Всі виступаючі побажали юнакам міцного здоров’я, наснаги, мужності, витримки.

    До хлопців з Божим словом звернувся священик храму Різдва Пресвятої Богородиці отець Олександр. Він провів молебень за призовників та окропив їх святою водою.

   Кожен призовник отримав від селищної ради подарунок. Вихованці Шишацького будинку дитячої та юнацької творчості дитячими вмілими ручками виготовили призовникам на згадку обереги на вдалу військову службу. А свої музичні вітання всім присутнім дарували Антоніна Міненко, Наталія Береза, Сергій Костенко та Вікторія Гарасюта!

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь