A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Осінньої пори, в останню неділю вересня, відзначають Всеукраїнський день дошкілля

Дата: 28.09.2018 13:55
Кількість переглядів: 416

Фото без опису   Щасливе дитинство і правильний підхід до виховання – запорука успішності людини в дорослому віці. Батьки не завжди можуть знаходитися з дітьми, навчати їх і пояснювати їм явища, які їх оточують. Більшість дітей ходять до дитячого садка, там вони соціалізуються і пізнають світ. Любов і тепло своїх сердець їм дарують вихователі і працівники дошкільних закладів.

    У Всеукраїнський день дошкілля проводяться урочистості. Всіх працівників дитячого садочка діти та батьки вітають з нагоди професійного свята. Спочатку воно було таким собі народним, своєрідною ініціативою батьків. Часто вихователів вітали на День учителя, але поступово його святкування перейшло на офіційний рівень. Відтепер щороку День вихователя святкують у останню неділю вересня. 

   В наші дні вихователем називають педагога, під опікою якого перебувають діти до 6 років. Але виникла ця професія значно раніше і сягає своїм корінням ще у античні часи.

  Виховання дітей - це дійсно важка праця, яка може виявитися під силу далеко не кожному.

  Антон Макаренко писав, що майстерність вихователя не є якимось особливим мистецтвом, що вимагає таланту, але це спеціальність, якої треба навчитись, як треба навчати лікаря його майстерності, як треба навчати музиканта.

  Професія вихователя і всіх працівників дошкільних установ потребує глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Не дарма дитячий садок вважають першою школою життя для малюків. Той фундамент, який закладається з самого дитинства, служить опорою і основою в подальшому житті. Працівники дитячих садків та інших дошкільних закладів, спільно з батьками дітей, стоять на своєрідній передовій нашого спільного, найближчого майбутнього.

  В цей особливий день щиро вітаємо наших вихователів і всі дошкільних працівників! Бажаємо нових професійних звершень, цікавих ідей та нестандартних рішень, творчої наснаги, міцного здоров’я! Добра Вам і достатку!

Шишацький селищний голова

Олександр Тутка, виконавчий комітет та

депутати селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь