A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Відзначили кращих рятувальників

Дата: 17.09.2018 15:05
Кількість переглядів: 660

   17 вересня в Україні відзначають день рятівника. Саме в цей день вся Україна віддає шану людям, які стоять на сторожі життя та безпеки інших.

   У День рятівника своє професійне свято відзначають люди кількох професій – аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, спеціальних підрозділів. Це день, коли ми вшановуємо співвітчизників, які зробили вагомий внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

  Люди, які вибирають професію рятівника, відзначаються особливими рисами характеру: самовідданістю, мужністю, сміливістю, силою волі та дисциплінованістю. Вони рятують чужі життя та здоровя, при цьому забувають про власне.

Фото без опису   Важко переоцінити важливість і значущість тієї справи, яку кожен день, кожну годину виконують рятувальники і пожежники, ризикуючи власним життям. Це вони, за першими сигналом готові негайно вирушити в епіцентр будь-яких подій, безстрашно гасити пожежі, рятувати людей на воді, першими прибувають на ліквідацію інших надзвичайних ситуацій. Стикаючись з дня в день з бідою, ви не черствієте душею, зберігаєте в собі готовність до самопожертви. Результат цієї роботи – сотні врятованих життів.

Фото без опису

 

   Саме за професіоналізм, активну життєву позицію, належне виконання поставлених завдань та з нагоди професійного свята - Дня рятівника, заступник селищного голови Олег Білик і головний спеціаліст сектору з питань цивільного захисту виконавчого комітету Шишацької селищної ради Віталій Цап, нагородили грамотами командирів 3 Державного пожежно-рятувальнго підрозділу 1 Державного пожежно-рятувального загону, прапорщиків служби цивільного захисту В’ячеслава Гапусенка, Руслана Панчошку та провідного фахівця, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Юрія Каленіченка Шишацького районного сектору Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Полтавській області(ДСНС), пожежників Місцевої пожежної охорони Шишацької селищної ради Руслана Жаботинського, Миколу Тумка, водія Григорія Легейду.


   Нехай робота, яку ви виконуєте, завжди буде належним чином оцінена, щоб теплих слів і   привітань, слів вдячності та підтримки звучало для вас якомога більше. Міцного вам   здоровя, наснаги та терпіння у вашій нелегкій праці. В час, коли ви бережете людські життя, нехай Вас оберігає Господь Бог і обдаровує Своїми щедротами.

   Зі святом! Бережіть рідних і не будьте байдужими до інших людей! Зичимо вам здоровя, добробуту у родинах, сил та енергії для подальших успіхів у вашій небезпечній та відповідальній праці.

Фото без опису

Прес – служба селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь