A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Гріє душу село, моє рідне село

Дата: 03.09.2018 11:51
Кількість переглядів: 1975

Фото без опису   У перші дні осені покровчани відсвяткували День села.

  Біля сільського будинку культури на літньому майданчику зібралося чимало гостей. Відразу відчувалася атмосфера української гостинності. Сцена вбрана квітами, рушниками та ляльками-мотанками.

   Урочиста частина концерту розпочалася з Гімну України. Зі словами привітань звенувся очільник громади Олександр Тутка. Він наголосив на важливих реалізованих проектах у житті Покровського. Це і капітальний ремонт сільського будинку культури з матеріально-технічним забезпеченням, і водогін, і відновлена проїжджа частина через місток. Олександр Іванович подякував старості, депутатам, жителям покровського старостату за активну співпрацю та любов до рідної землі.

Фото без опису   Далі Галина Клочко від щирого серця дякувала всім, хто дбає і працює на благо їхньої маленької Батьківщини. Особливою увагою та подарунками вона вшанувала ряд жителів у різних номінаціях.

  Зі сцени до присутніх з привітаннями звернулася Любов Титаренко, начальник Відділу культури і туризму. Вона розповіла про важливі події – цьогоріч аматорський ансабль «Зорецвіт» отримав звання народного. Це дуже приємно, що місцеву самодіяльність визнають і високо цінують.

   Концертна програма дивувала не тільки виступами місцевих талантів, а й привітаннями запрошених артистів. Зокрема радували глядачів народний хор «Явір». Звучанням своїх голосів вони переконали, що пісня – це трепетне серце народу, його душа і крила.

   Після кожного свого чудового виступу зразковий ансамбль танцю «Ритм» зривали шквал оплесків.Фото без опису

  Красиво, яскраво, із запальним вогником та під бурхливі оплески пройшов виступ заслуженої артистки України Олени Білоконь та акторів шоу-балету «Флеш». Такий подарунок покровчани отримали від народного депутата України Олега Кулініча. Наталія Коротич від його імені презентувала тенісний стіл. Який планують розмістити у відновленому клубі і кожен бажаючий зможе спробувати себе у цьому виді спорту.

   Усі - від малого до великого насолоджувалися святом тут, у Покровському. Діти бавилися на різних атракціонах. Наїдки були на всі смаки: козацький куліш, вареники, виноград, солодощі і багато іншого. А поціновувачі таланту могли ще відвідати виставку місцевих майстринь-вишивальниць.

Фото без опису   Осінній вечір продовжував догорати під звуки пісень, гомін приємних розмов та мовчання гаїв. Свято закінчилось, але теплим спомином залишиться у пам′яті усіх присутніх.

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь