A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Керівники підрозділів місцевої пожежної охорони здобувають вищу освіту в спеціалізованому закладі

Дата: 30.08.2018 14:43
Кількість переглядів: 690

Фото без опису   26 серпня чотирнадцять керівників новостворених пожежно-рятувальних підрозділів місцевої пожежної охорони у супроводі начальника Центру забезпечення діяльності ГУ ДСНС України у Полтавській області Сергія Фірсова прибули для вступу на заочну форму навчання Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. Працівники МПО здобуватимуть вищу освіту за спеціальностями: «Пожежна безпека» та «Цивільна безпека». До речі, це перші представники підрозділів МПО, які вступають для отримання спеціальної вищої освіти. Серед них очільник Місцевої пожежної охорони Шишацької селищної ради Володимир Ярош та завідувач сектору з питань цивільного захисту апарату виконавчого комітету Шишацької селищної ради Віталій Цап.

  Зустрів делегацію з Полтавщини виконуючий обов’язки начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України Олександр Тищенко, який розповів про історію та сьогодення навчального закладу.

   Слід зазначити, що вдосконалення теоретичних знань та практичних навичок під час навчання дасть змогу більш якісніше виконувати завдання, ефективніше долати наслідки різних надзвичайних подій локального рівня. По успішному завершенню навчання працівники місцевої пожежної охорони отримають дипломи бакалавра та матимуть змогу продовжити навчання для отримання освітнього рівня магістр.

За матеріалами сайту ГУ ДСНС України у Полтавській області

http://poltava.dsns.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь