ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

У центрі Шишаків понівечено дорожній знак

Дата: 29.08.2018 11:43
Кількість переглядів: 861

Фото без опису   Багато розмов і висловів в бік керівництва селищної ради та їх методів роботи. Сиплються «щедрі» поради відносно цього, а інколи навіть погрози. Про те, як багато зроблено на користь жителів в цілому критикани мовчать.

   Але всі заходи направлені на поліпшення благоустрою та умов оточення населених пунктів громади не дадуть очікуваний результат, доки будемо бачити в самісінькому центрі селища Шишаки понівечені знаки пішохідного переходу! Чому у країні, де ведуться нескінченні розмови про рівняння на захід і впроваджують якісні різногалузеві проекти не діють на українців? Та тому, що безкарні. Це основна проблема сучасності. Всім все можна.

  Законодавством України передбачено, як адміністративну так і кримінальну відповідальність за скоєння подібних злочинів. Якби відповідні органи хоч одного покарали за подібні порушення, то інший тричі подумав перед тим як нищити громадську власність. Так-так, це знак не селищної ради понівечили, а знак жителів. Шкода, що вандали не розуміють важливість встановлених дорожніх знаків, забуваючи, що це попередження дорожньо-транспортних пригод, а, отже, і травматизму них же самих.

    Почніть кожен з себе. Це стосується і морально-етичної культури, і дотримання прав та обов′язків громадянина, і бережливого ставлення до речей загального користування. Тоді не потрібно буде вказувати на епізоди вандалізму такі як: вирвані кущі троянд, знищені саджанці дерев, розбиті урни та лавочки, зігнуті дорожні знаки. Нерідко зневага до суспільства закінчується тим, що воно ізолює того, хто не поважає його правила і закони. Адже, майже кожен злочин бере початок з невеликої шкоди чи негідного вчинку.

Післямова

      Чимало з нас звинувачують сусіда, молодь, а частіше техкомунбудівців за пошкоджені дорожні знаки, неприбране сміття на автошляхах, за вибоїни і таке інше.

     Досить чекати манни з неба та, насунувши зручніше рожеві окуляри, вірити, що за нами обов’язково хтось прибере, полагодить, замінить…

    Поки жителі громади відноситимуться до спільної власності як до чужої, доки кожен не навчиться цінувати державне як своє власне аж доти не заживемо хоч трішки краще.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь