A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Святкування Дня села у Сагайдаку

Дата: 27.08.2018 14:19
Кількість переглядів: 858

Фото без опису     Привокзальна площа огорнута пишними зеленими кронами дерев горобини. На їх гілках важкі кетяги ягід горять червоним кольором. Останні приготування завершені і урочиста музика розпочинає святковий концерт. Організатори свята подбали про насичені і цікаві номери. Розпочали учасники художньої самодіяльності Сагайдацького сільського будинку культури та учні навчально-виховного комплеску, а продовжили чоловічий ансамбль «Жабокрюківські дядьки». Глядачі з задоволенням дарували гучні оплески за позитивні емоції і чудовий настрій.

 Фото без опису   Очільник Шишацької об′єднаної територіальної громади Олександр Тутка звернувся до присутніх зі щирими словами привітання. Він наголосив, що спільно з жителями Сагайдацького старостинського округу знаходитимуть дієві шляхи вирішення проблем. Також звернув увагу на проекти з розвитку інфраструктури, які вже реалізовані і позитивно впливають на життя і добробут жителів Сагайдака. Подякував за гарну роботу старості, депутатам та всім керівникам округу.

    Лідія Карпенко у вітальному зверненні до односельчан зазначила, що найдорожче - це люди. Саме вони своєю працею, повагою, любов′ю до рідної землі примножують і розвивають козацький край - Сагайдак. Словами вдячності відзначила селищного голову Олександра Тутку, депутатів Олександра Копицю і Михайла Степаненка, комунальне підприємство «Техкомунбуд», фермерські господарства та учасників самодіяльності. Лідія Григорівна традиційно вітала приємними подарунками учасників АТО, ювілярів, наймолодшого та найстаршого життелів, першокласників, подружні пари.

Фото без опису    До привітань долучилися настоятель Храму Отець Віталій та Отець Олександр. Їх вітальні промови мали глибокий духовний зміст.

    Свято більше було схожим на сімейні гостини. Панувала дружня, затишна атмосфера. Смачні частування не залишили байдужим жодного з присутніх.

    На усіх дітей чекав приємний подарунок - безкоштовні морозиво і цукрова вата та атракціони.

    Народний депутат України Олег Кулініч запросив на святкування Дня села вокальний квартет «Гетьман». Артисти зривали швкал оплесків за кожну виконану пісню.

 

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь