A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Ковердинобалківський старостинський округ гучно святкував День села

Дата: 20.08.2018 13:18
Кількість переглядів: 1140

Фото без опису    Традиційним стало святкування Дня села у Коверденій Балці. З урочистої сцени звучала музика, а жителі і гості радо зустрічались, приязно гомоніли у прохолоді берізок. Адже цього дня, відклавши буденні клопоти убік, разом з іншими можна порадіти спільному святу.

   Олександра Тутку запросили урочисто привітати усіх присутніх. Він наголосив, що творити власну історію, господарювати на рідній землі - це висока честь і великий обов′язок кожного жителя. У своїй промові селищний голова подякував ковердинобалківському старостату за самовіданну працю та відзначив роботу фермерських господарств, яка сприяє розвитку ковердинобалківського старостинського округу.

Фото без опису   Вітаючи своїх односельчан, Іван Антонь підкреслив той факт, що завдяки спільним зусиллям, село помітно «піднялось». Збільшені фінансові надходження, котрі спрямовані на розвиток інфраструктури. Це дає змогу вирішувати щоденні проблеми та будувати плани на майбутнє.

    Глядачів чекав святковий сюрприз від керівництва Шишацької об′єднаної територіальної громади та фермерських господарств - концертно-розважальна програма вокально-інструментального ансамблю «Ритм» із Хомутця. Вони представили глядачам повноцінну, змістовну і феєричну програму. Було все: і співи, і танці, і перевтілення.

    Подбали і про дітвору. Їх чекав приємний подарунок - щедре частування безкоштовним морозивом, цукровою ватою та можливість безоплатного користування ігровими атракціонами.

Фото без опису  У ході святкового концерту Іван Юрійович відзначив подарунками ювілярів, наймолодшого і найстаршого жителя, учасників АТО, подружні пари.

  Надвечір, оксамитом голосу і душевними піснями, вітала усіх присутніх заслужена артистка України Олена Білоконь та учасники шоу-балету «Флеш». Виступ відбувся за сприяння народного депутата України Олега Кулініча.

 Завершували свято спалахами вогнів феєрверку у нічному небі. 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь