A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Третя річниця Шишацької ОТГ: аналізуємо минуле, плануємо майбутнє, живемо сьогоденням

Дата: 10.08.2018 10:17
Кількість переглядів: 1481

 Фото без опису   Будь-яка річниця, як і будь-яке свято, - це привід задуматися над тим, чи є що відзначати. Можемо упевнено сказати: так, є.

    Три роки, що минули від часу створення Шишацької об'єднаної територіальної громади, видалися не простими, але змістовними. Сьогодні приємно відзначити, що наша громада не знижує темпів  розвитку. Завдяки об’єднанню надходження до селищного бюджету зросли майже у чотири рази проти бюджетів дванадцяти рад, що об’єдналися. Також маємо можливість отримувати кошти на розвиток інфраструктури з державного бюджету. 

   Втілюємо у життя проекти, котрі забезпечують розвиток громади, починаючи від реорганізації галузей і до створення комфортних умов проживання у населених пунктах.

   Все, що зроблено за цей період, - результат роботи депутатського корпусу, старост, виконавчих органів селищної ради у співпраці з народними і обласними депутатами, державними структурами та керівниками усіх рівнів.

  Але, звичайно, найважливішою цінністю на сьогодні і потенціалом для майбутнього громади є її жителі: розумні, талановиті, щирі, працелюбні. Саме завдяки їхній натхненній праці і небайдужій суспільній позиції Шишацька об'єднана територіальна громада наповнена життям.

  Тому, відзначаючи третю річницю нашої громади, варто подякувати усім, хто не на словах, а конкретними справами допомагає їй стверджуватися. Бо ця допомога – дуже важлива. Адже невирішених проблем набагато більше, ніж тих, де намітилися позитивні зрушення.  Нам усім є над чим працювати і до чого прагнути.

   Сподіваюся, крок за кроком, рік за роком, щоразу напередодні свята об'єднання ми будемо додавати на свій рахунок більше успіхів і віднімати більше проблем. І, врешті-решт, будемо пишатися не тільки красою рідного краю, але і його комфортом, благоустроєм, популярністю, темпами розвитку і реалізації потенційних можливостей. Ми будемо гордитися не тільки тим, що нам дісталося у спадок, але й тим, що самі залишаємо нащадкам.

   Бажаю нам усім на цьому довгому й тернистому шляху терпіння, взаєморозуміння і незнищенного, щиро українського оптимізму!

    І аби отримати порцію цього оптимізму, щиро запрошую усіх на Свято нашої громади!

   Святкуймо, працюймо – живімо!

З найкращими побажаннями, голова об’єднаної територіальної

громади Олександр Тутка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь