A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

31 липня 2018 року на виконання Графіку роботи мобільних точок доступу до системи безоплатної правової допомоги

Дата: 31.07.2018 15:43
Кількість переглядів: 523

Фото без опису   У приміщенні  Шишацької об’єднаної територіальної громади, відбулася зустріч працівників Головного територіального управління юстиції у Полтавській області та працівників системи безоплатної правової допомоги з представниками органів державної влади, громадських організацій, органів місцевого самоврядування та аграрного бізнесу з метою обговорення питань захисту майнових прав землекористувачів та питань у сфері державної реєстрації речових  прав на нерухоме майно.

     Під час заходу заступник начальника відділу взаємодії з суб'єктами державної реєстрації та підвищення кваліфікації державних реєстраторів управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Полтавській області, Дмитро Мурашко проінформував присутніх про діяльність оперативного штабу захисту представників аграрного бізнесу від рейдерів та роз’яснили порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності державних реєстраторів, суб’єктів державної реєстрації до Міністерства юстиції України та його територіальних органів.

    Начальник відділу «Шишацьке бюро правової допомоги» Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Легейда Вікторія наголосила на тому, що проведення подібних зустрічей є важливим кроком назустріч мешканцям громади, адже дозволяє розуміти їх правові потреби та належним чином на них реагувати та відповідати, а також проінформувала про порядок надання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги.

    Нагадуємо, що кваліфіковану правову допомогу можна отримати, звернувшись до Шишацького бюро правової допомоги Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: смт.Шишаки, вул. Партизанська, 25 , 1 поверх, тел.: (05352) 9-24-13. Прийом громадян щоденно з 09.00-18.00 без перерви. Субота, неділя – вихідний.

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь