A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Пришиб святкував День села

Дата: 30.07.2018 15:05
Кількість переглядів: 914

 Фото без опису Уранці рясною росою після нічної зливи бриніли скрізь краплини та свято села у Пришибі зібрало усіх під яскравим сонячним небом 28 липня.

  Дуже багато дорослих і дітей були присутні цього дня. Святкування розпочалось музичними вітаннями, а дзвінкоголосі ведучі запросили на сцену – селищного голову Олександра Тутку, страросту округу Людмилу Шабельник, депутата Шишацької селищної ради Сергія Петрова, директора виробничого підрозділу «Шишацька» ТОВ «АФ імені «Довженка» Івана Панасенка.Фото без опису

    Олександр Тутка привітав присутніх зі святом, подякував усім, хто примножує, розвиває та бере активну участь у житті рідного села. Очільник громади наголосив на реалізованих проектах, які втілені завдяки об,єднанню і, як наслідок, акумулюванню фінансових ресурсів та поділився планами розвитку на майбутнє.

  До односельців та гостей зі словами привітань звернулася Людмила Шабельник наголосивши, що тільки разом можна досягти мети і розвивати рідний край. Подякувала за підтримку та надану допомогу усім, хто долучився до створення святкового концерту. Вона вручила подарунки ювілярам, найкращим працівникам, учасникам АТО, багатодітним та молодим сім′ям і іншим.Фото без опису

    Родзинкою концетру став вихід на сцену заслуженої артистки України Олени Білоконь та шоу-балету «Флеш». Присутні з нетерпінням чекали такого яскравого подарунку, отриманого за сприяння народного депутата України Олега Кулініча, він є постійним партнером і спонсором громади, людиною котра турбується та передусім ставить інтереси простих людей.

 Фото без опису   Традиційно варили козацьку кашу, було організовано дозвілля для дітей, проводили безпрограшну лотерею. Кожен мав змогу насолодитися змістовним відпочинком. На святі панувала надзвичайна атмосфера радості, підтримки, взаємоповаги. До пізнього вечора лунали пісні та тривали народні гуляння.

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь