A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Перемоги на Міжнародному фестивалі дитячої творчості «Екзотік - шоу»

Дата: 09.07.2018 11:03
Кількість переглядів: 543

  Фото без опису

 

   З 18 по 23 червня 2018 року в Кирилівці Запорізької області проходив Міжнародний фестиваль дитячої творчості «Екзотік - шоу». В ньому зміг взяти участь ЗАТ «Ритм» опорного закладу «Шишацької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені В. І. Вернадського» за сприяння голови Шишацької ОТГ О. Тутки, начальника відділу культури та туризму Л. Титаренко, генерального директора ТОВ АФ «ім. «Довженка» С. Жиліна та батьків учасників колективу. Понад 30 учасників ЗАТ «Ритм» протягом 6 днів демонстрували свої таланти на березі Азовського моря. Ансамбль представив п,ять танців у різнопланових жанрах. Конкурсні дні проходили насичено та цікаво.

Фото без опису

 

 

 

 

 І ось здобутки: колектив отримав найвищу нагороду фестивалю «Гран-прі». І місце отримала змішана вікова група у номінації «Народна стилізація»; І місце і високу оцінку голови журі В. Савченко отримала молодша група колективу у номінації «Естрадний танець»; І місце здобула учасниця ансамблю Марія Сердюк у напрямку «Художнє читання». Колективу було вручено почесні дипломи та кубки. Кожен учасник отримав від керівника ансамблю Інни Темерової пам,ятні медальки про фестиваль.

Фото без опису

   Всі учасники проживали у комфортабельних умовах на першій лінії моря, щодня до і після конкурсу відпочивали на узбережжі, відвідували дитячу анімацію та дискотеки на базі проживання. Було організоване смачне і корисне харчування, ласували морозивом, каталися на водних атракціонах. У день від?їзду «ритмівці» відвідали Кирилівський Лунапарк. Молодша група колективу побувала на новому шоу у Кирилівському дельфінарії.

Фото без опису

   Вихованці ЗАТ «Ритм» та його керівник Інна Темерева ще раз висловлюють щиру вдячність Олександру Тутці, Любові Титаренко, Сергію Жиліну та батькам учасників колективу за підтримку.

    Сподіваємося на те, що і надалі будуть всі дороги відкриті талановитим дітям.

Інна Темерева


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь