A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Яреськівський елеватор офіційно відкрито. В урочистостях з цієї нагоди взяв участь селищний голова Олександр Тутка

Дата: 04.07.2018 14:05
Кількість переглядів: 1454

      3 липня 2018 року у с. Яреськи відбулося урочисте відкриття  новозбудованого елеватора агропромхолдингу «Астарта-Київ». Селищний голова Олександр Тутка  відвідав цей знаменний для жителів Шишаччини захід.

  Численних гостей урочистостей привітав генеральний директор АСТАРТИ Віктор Іванчик.  У своєму виступі він наголосив на перспективах розвитку та довгострокових інвестиціях, що виводять аграрний сектор Полтавщини в лідери  не лише в Україні, а й за її межами.  Також Віктор Іванчик акцентував увагу на партнерстві бізнесу і місцевих територіальних громад, адже успішний розвиток компанії базується на прозорості, відкритості та підтримці населених пунктів, де вона веде свою діяльність.

   Яреськівський елеватор вражає своїми масштабами. Зерносховище призначене для одночасного зберігання 100 тисяч тон зернових та олійних,  оснащене сучасним технологічним обладнанням,  що дозволяє максимально якісно та оперативно підготувати зерно до зберігання. За 24 години елеватор здатний прийняти близько 200 вантажівок з зерном. Виробничий підрозділ оснащений лабораторією, що  постійно веде моніторинг якості зерна.  

   Та головне, що новозбудований об’єкт – це більше 50 нових робочих місць. На елеваторі вже створена злагоджена команда справжніх професіоналів, яка з початком зернозбиральної кампанії у ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка» активно включиться в роботу.

   Вітаємо наших партнерів агропромхолдинг «Астарта-Київ», ТОВ «Агрофірма «ім. Довженка» з відкриттям  новозбудованого елеватора. Бажаємо високих врожаїв, успіхів та реалізації нових сміливих ідей і проектів.

 

Прес-служба селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь