A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Цікава та весела подорож в «Країну дитинства»

Дата: 02.06.2018 11:14
Кількість переглядів: 555

   Перший Міжнародний день захисту дітей був проведений в 1950 році. 51 країна та ООН підтримали цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своєї діяльності. І відтоді, щороку на всій території України проходе дитяче святкування. Дітям влаштовують різноманітні розважальні, ігрові та культурні програми.

   2018 рік не став виключенням. Так, за сприянням селищного голови, відділу культури і туризму спільно з відділами освіти та соціального забезпечення, праці та соціальних послуг Шишацької селищної ради пройшов  дуже веселий і пізнавальний захід. На діток чекали казкові герої: добра бабуся Ягуся, кмітливий Незнайка, мишенята та клоуни.

   Селищний голова Олександр Іванович Тутка звернувся до діток та їх батьків зі сцени з вітальним словом.

   Близько 600 малюків з 12 шкіл Шишацької ОТГ мали змогу на свіжому повітрі поблизу мальовничої річки Псьол розважитись на атракціонах, взяти участь у майстер класах з паперопластики, шовкових стрічок, плетіння з соломки. Працівниками будинку дитячої та юнацької творчості була гарно оздоблена фотозона.

   Святковий концерт пройшов за участю танцювальних колективів Гоголівської загальноосвітньої школи,  «Перлина» Великоперевізької філії, «Сяйво» Михайликівського навчально-виховного комплексу, ансамблю «Азарт» Великобузівського навчально-виховного комплексу, зразкового ансамблю танцю «Ритм» (керівник Інна Темерова), солістів Дюді Івана - учня Жоржівської загальноосвітньої школи, Михайляка Богдана - учня Пришибського навчально – виховного комплексу, учениць Гоголівської загальноосвітньої школи Демченко Владислави та Каюн Юлії.

   Далі на малечу чекали веселі ігрові станції, де кожна команда проходила різні завдання і отримувала фішки. Всіх учасників чекав приємний сюрприз – солодкі подарунки. А всі, хто завітав на свято поласували смачними мафінами.

   Чудовим закінченням Дня захисту дітей у Шишаках став феєрверк із повітряних кульок. Дванадцять різнобарвних кульок полетіли в небо під галас дітей і гучні аплодисменти.

   Свято дитячих посмішок, гарного настрою та незабутніх вражень стало таким приємним для всіх мешканців і гостей надіпслянського краю.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь