A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Шляхи вирішення питань позашкілля

Дата: 16.05.2018 11:46
Кількість переглядів: 549

   Днями у м. Києві у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбулося засідання ради з питання «Позашкільна освіта в умовах децентралізації». Центр гостино відкрив свої двері представникам Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України, головам об’єднаних територіальних громад, директорам обласних еколого-натуралістичних центрів учнівської молоді та станцій юних натуралістів.

    Метою заходу було обговорення стратегії розвитку позашкільної освіти, нового формату існування позашкілля в умовах реформування системи освіти, децентралізації та суспільних викликів.

    Під час засідання розглянуті питання збереження та розширення мережі закладів позашкільної освіти, шляхи співпраці органів влади, місцевого самоврядування та освітніх закладів, наукових і громадських організацій у вирішенні нагальних проблем позашкільної освіти, а також взаємодія інститутів громадянського суспільства і закладів позашкільної освіти еколого-натуралістичного профілю.

   Особливо гостро обговорювалось питання фінансування та матеріально-технічного забезпечення позашкілля, призначення і доступності у найближчій перспективі.

    Делегація Полтавської області була представлена в складі Олександра Івановича Тутки - Шишацького селищного голови, Бедніни Віталія Григоровича - директора Полтавського еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Лещенка Івана Васильовича - Білоцерківського сільського голови та Караваєвої Наталії Миколаївни - начальника відділу освіти Шишацької селищної ради.

   В обговоренні піднятих питань взяв активну участь Шишацький селищний голова О. І. Тутка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь