A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Третій регіональний фестиваль «Чарівні струни»

Дата: 23.04.2018 16:12
Кількість переглядів: 604

   21 квітня в с. Михайлики пройшов третій регіональний фестиваль «Чарівні струни», організатором якого є музикант, краєзнавець, винахідник, гуморист, знана та шанована людина на Шишаччині Володимир Михайлець за підтримки  відділу культури і туризму селищної ради.

   Перші гітари з’явилися у Месопотамії, ще у другому тисячолітті до нашої ери. І хоч з того часу минула вже не одна епоха, гітара і зараз користується попитом серед музикантів.

   Фестиваль зібрав найкращих і найталановитіших гітаристів Шишаччини, на славетній Михайликівській землі, щоб продемонструвати можливості класичної гітари, популяризувати цей інструмент та сповна насолодитися чарівним його звучанням.

   Гітара – благородний музичний інструмент, що чарує, дивує, створює неповторну атмосферу духовності і добра.  

   Віртуозне володіння гітарою і артистичне виконання на сцені Михайликівського будинку культури продемонстрували шишачани: Олег Матвієнко, Віталій Шульженко, Юрій Осадчий, Сергій Костенко; Микола Швець з Ковердиної Балки, воскобійничанин Василь Рудь, Віктор Куліш з Тищенок, Віктор Бекметов з Михайликів, Іван Горват із сином Іваном, які нині проживають у Жоржівці.

   А учасники художньої самодіяльності Михайликівського будинку культури у складі Володимира Михайлеця, Сергія Фесенка, Ольги Німець, Ольги Коваль, Валентини Сиротко, Наталії Юрченко та директора цього закладу Ольги Бігдан внесли свою родзинку у такий особливий вечір «чарівнострунної» гри. Їх народний та ліричний спів  не залишив байдужим жодного присутнього в залі.

   Неперевершеним ведучим заходу був закоханий у свою справу, у музичне мистецтво художній керівник закладу культури у Михайликах Володимир Михайлець.

   Шквал аплодисментів та емоцій не втихав після кожного виконавця, після кожного номеру. І хоч у кожного був свій стиль, свій репертуар, своє бачення виконання, та спільне все ж було – це безмежна закоханість у музику!

   Виступи учасників були вкрай цікавими та насиченими. По завершенню кожен з них  отримав пам’ятну подяку з рук начальника відділу культури і туризму Шишацької селищної ради Любові Петрівни Титаренко з найкращими побажаннями творити та дивувати глядача своїм талантом.

   Фестиваль «Чарівні струни» – це не змагання за призові місця, а, перш за все, майданчик для спілкування, можливість показати свою творчість та подивитись на майстерність інших.

   Впевнені, що кожного наступного року з’являтимуться все нові і нові учасники, котрим не байдужа гітара. Отож закликаємо любителів та професіоналів до співпраці на наступних зустрічах!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь