A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Майбутнє лісу в твоїх руках

Дата: 23.04.2018 14:06
Кількість переглядів: 605

   У квітні цього року стартувала Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках», до участі в якій традиційно долучилися учні 8 та 10 класів Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Фото без опису

   У ДП ПДЛП Полтаваоблагроліс на території Шишацького агролісництва протягом двох днів діти висадили близько трьох гектарів лісових насаджень.

   Під час роботи учні дізналися від працівника лісництва, як   правильно висаджувати хвойні рослини, дотримувалися оптимальної відстані між саджанцями, правильно розміщували кореневу систему рослинки в ґрунті. Учні 10 класу не вперше  виконували таку роботу, а от восьмикласники були приємно вражені тим, що із малесенької рослинки в декілька сантиметрів через 60 років виростає висока та могутня сосна.

  Працюючи в лісі, діти відчули приплив сил, відпочили душею, поспілкувалися, посмакували солодощами, якими їх пригостили вдячні лісівники.

   Зазначимо, що учні Воскобійницької школи вже близько 15 років надають таку допомогу ДП ПДЛП Полтаваоблагроліс на території Шишацького агролісництва й виконують свою роботу добросовісно та якісно. Приємно чути слова подяки від працівників лісництва адміністрації школи, батькам, які докладають зусилля для екологічного виховання учнівської молоді.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь