A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Екскурсія на Бутову гору

Дата: 19.09.2016 15:33
Кількість переглядів: 697

           Всім відомо, що кожен куточок нашої України має багату історичну спадщину, Шишацький край, не виняток.  Він славиться своїми історичними та архітектурними пам`ятками, декоративними спорудами, знахідками, музеями. Пам`яткою такого мистецтва є дача Володимира Івановича Вернадського, яку 19 вересня 2016 року відвідали підопічні відділення денного перебування Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради.

     Ніби заглядаючи в глибину віків, люди поважного віку, слухали розповідь завідувача відділення денного перебування Світлани Шони, про життєвий шлях видатного вченого-природознавця, засновника вітчизняної геохімії та біогеохімії, академіка, першого Президента Української Академії Наук Володимира Вернадського та милувалися барвами лісового  пейзажу. Неперевершеною, звичайно, є наукова спадщина Володимира Вернадського. Вона – унікальна, фундаментальна, багатогранна, адже Вернадський належить до вчених широкого профілю: почавши з кристалографії і мінералогії наприкінці життя створив концепцію ноосфери, у якій сформулював принципи взаємодії природи й суспільства.

      Пізнавальна екскурсія на дачу Вернадського розширила та поглибила знання слухачів «Університету ІІІ віку» про історію рідного краю та видатних його діячів, сприяла формуванню їх духовної культури. Слухачі Університету були надзвичайно вражені і задоволені цікавою  екскурсією, відпочинком та  дружнім спілкуванням на свіжому повітрі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь