A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

Профорієнтаційна робота в школі

Дата: 10.11.2016 15:32
Кількість переглядів: 778

     Вибір професії - чи не найголовніший чинник того, як складеться  подальше життя випускника школи.  Адже  хочеться не лише заробляти гроші, але й реалізувати свій потенціал та отримувати справжнє задоволення від своєї діяльності. Тому профорієнтація – один із найважливіших напрямів у роботі будь-якого  навчального закладу.

   У Шишацькій спеціалізованій школі ім.В.І.Вернадського така робота організовується з урахуванням вікових та індивідуально-психологічних особливостей учнів, їхніх нахилів, інтересів, задатків та готовності до певних видів діяльності й рівня сформованості учнівського колективу. Вона дозволяє дітям отримати необхідну інформацію, а компетентні дорослі, які керують цим процесом, допомагають у формуванні професійних і соціальних навичок учнівської молоді, використовуючи при цьому різноманітні інноваційні технології, методи, форми проведення. У сучасному світі зорієнтуватися в різноманітті ВНЗ, форм навчання, пропонованих програм важко не тільки старшокласникам та їх батькам, але навіть фахівцям. Проблема вибору актуальна для багатьох.

   Тому 9 листопада до Шишацької спеціалізованої школи ім.В.І.Вернадського з профорієнтаційною метою завітали гості - Гриньова М.В., доктор педагогічних наук, професор, декан природничого факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, а також студенти. Марина Вікторівна розповіла про про умови вступу до університету, професорсько-викладацький склад, матеріально-технічну базу вузу, а також запросила на навчання до ПНПУ талановиту молодь, яка вміє навчатися й працювати, прагне до самовдосконалення та реалізації свого творчого потенціалу, якій не байдужа природа рідного краю. Студенти надали рекламну інформацію про університет,  в цікавій формі  розповіли про  своє дозвілля та культурно-масову роботу.

Тепла зустріч з майбутніми абітурієнтами закінчилася словами: «До зустрічі в ПНПУ імені В.Г Короленка!»

                                                                  Ярова Р.О., заступник директора з НВР



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь