A A A K K K
для людей із порушенням зору
ШИШАЦЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Полтавська область, Миргородський район

ВИПУСКНИЙ ДЛЯ СТУДЕНТІВ «УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТЬОГО ВІКУ»

Дата: 05.05.2016 15:18
Кількість переглядів: 1268

Фото без опису

04 травня 2016 року закінчився навчальний рік для слухачів Університету третього віку Яреськівської ветеранської організації,  який проминув як одна мить, настав особливий день – випускний. З особливим хвилюванням та піднесенням, святково одягненні випускники прийшли отримати сертифікати про проходження курсу навчання для студентів «Університету ІІІ віку».

       Випускники отримали привітання від гостей свята, а саме від директора територіального центру Світлани Васильченко, голови  Шишацької районної ради ветеранів Любов Канівець та завідувача відділення соціально-побутової адаптації Борової Вікторії Валеріївни.  Окрім сертифікатів студенти за сумлінність, активність та старанність отримали подяки та похвальні грамоти.

    Студенти Університету третього віку від щирого серця дякували своїм наставникам – Світлані Анатоліївна Васильченко директору Територіального центру соціального обслуговування та надання соціальних послуг Шишацької селищної ради та завідувачу відділення соціально-побутової адаптації  Боровій Вікторії Валеріївні за постійну увагу, підтримку, за надану можливість реалізувати себе!

Фото без опису

А 5 травня 2016 року закінчився навчальний рік для слухачів Університету третього віку Шишацької ветеранської організації, який для слухачів Шишацького університету вже не в новину, і кожного року вони чекають його з великим нетерпінням. Цього дня з хвилюванням та піднесеним, святковим настроєм випускники прийшли отримати сертифікати про проходження курсу навчання для студентів «Університету ІІІ віку».

       Випускники отримали привітання, а саме від директора територіального центру Світлани Васильченко, голови  Шишацької районної ради ветеранів Любов Канівець та завідувача відділення соціально-побутової адаптації Боровій Вікторії Валеріївні.  Разом із сертифікатами студенти за сумлінність, активність та старанність отримали подяки та похвальні грамоти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь